Hur till Mista vikt hemma snabbt

För dem som inte kan stå går på gym, finns det sätt att gå ner i vikt på hemmaplan. Det tar en bit av hängivenhet, disciplin och viss utrustning.

Instruktioner

• Kör. Kör är ett billigt sätt att komma i form. Allt du behöver är löparskor. Om du är nybörjare, börja långsamt och öka din tid och avstånd så småningom. Gör tre till fem gånger i veckan, beroende på din konditionsnivå. Planera rutter runt ditt grannskap. Om du skulle hellre springa insida, använda ett löpband.

• Håll dig aktiv under hela dagen. Forskning visar att människor som är aktiva hela tiden kan vara i bättre form än de som är bara aktiva när de är i gymmet. Parken får ditt hus så kan du gå mer. Ofta använd trappan. Göra crunches medan du tittar på TV. Alla lägger!

• Ät. Crash diet kan göra underverk snabbt, men det är inte en hållbar metod. Många krasch dieters återfå de förlorade vikt och lite. Du kan dock äta mindre portioner oftare hela dagen. Detta håller din ämnesomsättning kommer. Och när du tränar, du blir hungrig snabbare.

Tips & varningar

  • Fokusera på ditt mål. Det är svårt att starta en träning regim utan att se omedelbara resultat, men om du bo åtagit sig kommer du så småningom se skillnaden.
  • Överdriv inte. Många nybörjare öva ofta mer än deras kroppar är vana vid, lämnar dem utmattad, smärta, och ofta alltför avskräckt för att fortsätta programmet.