Hur man behandlar Downs syndrom med naturläkemedel

Ett naturligt sätt att behandla Downs syndrom är med naturläkemedel. Även om naturläkemedel inte kan bota Downs syndrom kan de bidra till att förbättra tillståndet och förhindra ytterligare komplikationer. Nedan finns de mer effektiva naturläkemedel som kan användas för att behandla Downs syndrom.

Instruktioner

• Ta 5-HTP (5-Hydroxytryptophan) i kompletterande form dagligen. 5-HTP är en aminosyra i kroppen som gör signalsubstansen serotonin, vilket påverkar humör och sömn. 5-HTP har visat sig ofta vara lowe hos patienter som har Downs syndrom.

• Ta ett tillägg av C-Vitamin dagligen. C-vitamin är en antioxidant som hjälper till att förhindra oxidativ skada till celler i patienter med Downs syndrom. Detta fungerar för att förhindra ytterligare komplikationer hos patienter med Downs syndrom.

• Ta en Multivitamin dagligen. Multivitaminer bidrar till att ge de grundläggande vitaminer och näringsämnen som kroppen behöver för allmän hälsa, och kan hjälpa till att förhindra ytterligare komplikationer med Downs syndrom.