Pansar medicin för sköldkörteln

Armour thyroid är en receptbelagda läkemedel används för behandling av hypotyreos och struma och sköldkörtelcancer. Till skillnad från andra läkemedel som används för att behandla dessa tillstånd, är pansar en naturlig produkt som härrör från sköldkörtel svin.

Funktion

Eftersom sköldkörtelhormon produceras av svin är liknande till de som uppstår i kroppen, kan pansar komplettera din kropps tillförsel av sköldkörtelhormon. När cancer eller goiters orsakas av din sköldkörtel arbetar också hårt för att försöka kompensera för brist på hormoner, pansar tar bort några av bördan från körteln.

Tidsram

Patienter kräver normalt, pansar för livslångt bruk för behandling av hypotyreos. Behandlingstiden för sköldkörtelcancer varierar beroende på storlek och typ av tumören, och för goiters, läkare ordinera brukar pansar i sju dagar, enligt RxList.

Funktioner

Det är inte ovanligt för rustning till har en mycket skarp, stark lukt, enligt skaparna av drogen. Detta är inte en indikation att drogen har bortskämda eller är osäkra och beror på lukten av svin sköldkörtelhormon.

Risker

Även om det är mindre är vanligt än i syntetiska thyroid öka, pansar har potential att orsaka symptom på hypertyreos du dosen är för hög. Tecken på att för mycket pansar inkluderar nervositet, darrningar, oro, svettningar, muskelsvaghet och sömnlöshet.

Överväganden

Om du har en historia av diabetes, blodkoagulering störningar, adrenal insufficiens eller hjärtsjukdom, det inte kanske är säkert för dig att ta Armour, varnar Mayo Clinic. Dessutom varnar tar Armour med blodförtunnande medel som warfarin utgör en risk för kraftig blödning efter en skada eller operation, RxList.