Hur man blir en anonym äggdonator

Blir ett ägg givare kan vara en givande och lönsamma upplevelse för dem som väljer att göra så. Äggdonatorer ge kvinnor som normalt inte skulle kunna ha barn möjlighet att bli gravid. Det finns vissa begränsningar som kan bli ett ägg givare, men kvinnor som väljs betalas mycket väl.

Instruktioner

• Kontrollera att du är från rätt åldersgrupp. Kvinnor måste generellt vara mellan 21 och 35 som skall beaktas. Enligt New York State Department of Health, efter kvinnor är 35 år gamla det är större chans att hennes ägg kommer att vara onormala, som kan göra det svårt för mottagaren av ägg kan bli gravid eller ge fostret ha missbildningar.

• Donera ägg anonymt för att egg donation kliniker nära ditt hem. Ägg donationer på dessa kliniker är anonym, om inte anges av mottagaren. Tillämpa en egg donation program i din stad, och se till att det är seriösa genom att prata med personalen och forska företaget, eller använda en egg donation kliniken locator (se resurserna nedan). När en kvinna har använts på en egg donation program har visas hon grundligt vanligtvis av en samordnare i programmet, som en läkare och psykiater att identifiera några psykiska eller fysiska hälsoproblem. Hon besöker en läkare flera gånger för att ha en rad ytterligare tester utföras från gynekologiska till genetiska tester så att hon har inga frågor som hon kan förmedla till barnet. Om kvinnan anses vara en lämplig donator, hon matchas med ett par och börjar egg donation processen.

• Ta fertilitetsläkemedel för att stimulera äggstockarna att producera flera ägg. Äggstockarna övervakas under hela ägg odlingen processen, som vanligen om en till två månader. Då är äggen Hämtad från givaren. Äggdonatorer betalas vanligtvis från $3.000 till $20.000 eller mer beroende på ägg mottagarens preferenser och anläggningen. Exempelvis om en kvinna söker en äggdonator som är en lång blond kvinna i hennes 20-talet som tog examen från en Ivy League skola, får hon betala mer för att en donator som uppfyller dessa krav.

Tips & varningar

  • När en kvinna donerar sina ägg, skänker de allmänt dem anonymt genom en klinik, såvida inte de donerar till en vän eller familjemedlem som känner dem.
  • Donera ägg är lukrativ, är det inte en lätt process. Kvinnor kan uppleva biverkningar under processen, från trötthet till värmevallningar till värk i kroppen. Dessutom bör en kvinna förstår den fysiska och mentala processen av äggdonation och diskutera eventuella farhågor som hon kan ha med den anläggning där hon donerar sina ägg samt med sin läkare.