Homeopatic rättsmedel för en öronvärk

När smärtan från en öronvärk strejker, är omedelbar lättnad genom hushållens Homeopatiska medel bara en armlängds avstånd bort. Hellre än att spendera tid och pengar på läkarmottagningen eller med receptfria läkemedel, prova att använda ett gemensamt hushåll botemedel istället.

Homeopatiska medel

Bill Gottlieb, författare till "Alternativa botemedel," rekommenderar försöker behandla mindre öronvärk smärta med huskurer. Vitlöksolja, i kapselform, innehåller bakterier-dödande medel som kan vara till hjälp i att eliminera earaches. Efter att ha använt en PIN-kod för att genomborra kapseln, pressa några droppar av vitlöksolja på en bomullstuss och placera bomullen försiktigt i örat. Detta kan vara kvar i en timme under dagen eller under hela natten. Muntligen konsumerar två 500 mg kapslar rekommenderas per dag i 7 dagar att hjälpa till att läka de ont i öronen också. Ett bra komplement till bomullstuss kallas kungsljus flower olja, som kan hjälpa till med inflammation.

Tidskrävande echinacea och goldenseal tillsammans i flytande form kan också hjälpa klara upp en öroninfektion. Echinacea har antibakteriella egenskaper goldenseal har effekten av torkning. Dosrekommendationer kan hittas på flaskan.

Ett annat hem avhjälpa inkluderar inandas lavendel eterisk olja. Lavendel är tippad för att främja avslappning och bidra till att stödja immunsystemet. Gottlieb rekommenderar att du tar en skål med kokande vatten och att lägga till några droppar lavendelolja. Placera en handduk över huvudet, luta sig i skålen och andas in ånga i fem till 10 minuter. Denna process kan orsaka brännskador, så försiktighet krävs.

En massage teknik känd som qigong massage kan ibland lindra öronvärk smärta också. Skapa en V-form med pekaren och långfingret. Placera två fingrar på vardera sidan av örsnibben, med örsnibben däremellan V-form. Flytta fingrarna i en upp och ner rörelse, att trycka fast på vägen upp och släpper trycket på vägen ner. Gottlieb rekommenderar gör proceduren 36 gånger.

När du ska träffa en läkare

Medan ovanstående rekommendationer inte är godkänt eller godkänts av Food and Drug Administration, kan de ge lättnad i vissa situationer. Gottlieb rekommenderar emellertid att en Läkarbesöket är motiverad i vissa situationer. När smärtan är extrem, ansvarsfrihet kommer från örat eller en feber på 100 grader eller högre är närvarande då smärtan kan orsakas av en yttre eller mellanörat infektion. Vid ihållande öronvärk på grund av allergier kanske vissa läkare för att eliminera dessa orsaker.