General säkerhetsrutiner i skolan

General säkerhetsrutiner i skolan

Elever i skolor är i allmänhet säkra under dagen, men vissa oförutsedda omständigheter kan sätta dem i riskzonen. När dessa händelser inträffar, är det viktigt för skolan att ha en uppsättning av säkerhetsrutiner för att bidra till att uppmuntra studenter och fakultet säkerhet under osäkra tider. Det finns ett antal naturkatastrofer och andra faror som utgör ett hot mot skolor och många skolor har en allmän uppsättning förfarande för vissa eller alla av de potentiellt farliga situationer.

Väder och naturkatastrofer säkerhet

Hårt väder eller naturkatastrofer kan strike när som helst och ofta ske utan förvarning. Tornados och jordbävningar är oförutsägbara händelser som skolor ofta förbereda för att använda borrar så att elever och lärare vet hur man reagerar.

Tornado borren, till exempel består ofta av en snabb och lugn rörelse av studenter i korridorerna, där de sitta mot kraftiga väggar och täcka huvudet med böcker om flygande glaskross. Eleverna öva detta förfarande så att de vet vad de ska göra och inte panik om en riktig storm. Samma princip gäller jordbävningen borrar, men eleverna är oftast uppdrag att få under skrivbord och täcka huvudet tills borren är över.

Fire

Till skillnad från naturkatastrofen borrar som vanligtvis innebär eleverna bor inuti, kräver hotet om brand ett förfarande för evakuering. Skolor praktiken brand säkerhetsrutiner av övningar också. De flesta förfaranden omfattar den lugna uppställning av studenter, slutförandet av en rösträkning av klassrummet lärare och en snabb promenad utomhus i ett område klart om varje potentiell fara. Ofta är detta en parkering, lekplats för athletic fält.

Låsning av säkerhet

Lockdown förfaranden används för att skydda dem inuti skolan från en potentiell utanför hot. Dessa förfaranden kan konkretiseras när ett våldsbrott uppges äga rum nära skolan, en förrymd straffånge är fläckig i området eller det finns en risk för en attack på skolan från en beväpnad man, eller andra hot.

En standard lockdown procedur har inte utvecklats över hela landet, men det är något USA Internet Crime Task Force förespråkar. Dessa förfaranden omfattar vanligtvis stängning och bevakning av alla infarter till hindra någon från att komma in eller ut ur byggnaden.

Bombhot

När ett bombhot kallas i till en skola, måste omedelbara åtgärder vidtas för att skydda befolkningen i skolan i de sällsynta fall att det är ett verkligt hot. Förutom ett samtal till polisen likna dessa förfaranden normalt det eld förfarande där alla elever och lärare redovisas och evakueras från byggnaden.