Hem rättsmedel för att öka manliga prostata vätskor

När du försöker få ett barn, är det viktigt att ha en hög prostata vätska räkna (spermier), så du kanske vill lära sig några hem rättsmedel för att öka ditt spermieantal. Med dessa enkla knep och metoder, kommer du att kunna öka din prostata vätska utan att ta till droger.

Växla till boxare

Prostata vätska gillar inte värme, och den genomsnittliga kroppstemperaturen är för hög för prostata vätska att överleva. När du bär trosor, hålls området i pungen mot varma kroppen, vilket kan minska antalet vätska. För att korrigera detta, antingen växla till boxare, som inte kommer att hålla pungen mot kroppen, eller helt enkelt gå commando (inga underkläder alls). Detta kan ensam vara en av de bästa sätten du kan öka de prostata vätskorna hemma.

Kallare duschar

Varma duschar, som kroppsvärme, kan avsevärt minska mängden vätska i prostata. Försök att undvika alltför långa varma duschar. Sänk värmen så att vattnet är fortfarande uthärdligt, men tillräckligt låg så att det inte skadar prostata vätskan (temperaturen måste vara lägre än den genomsnittliga mängden tempererade 98.6 grader F).

Öka zink och Vitamin C och E

Spermieproduktionen beroende starkt av zink, som vitamin C och E. För att se till att du konsumerar nog av din dagliga värden för dessa näringsämnen, äta frukt och grönsaker till varje måltid (t.ex. apelsiner, tomater och morötter). Detta kommer att säkerställa att prostata vätskan har lång livslängd och en bättre chans att överleva. Om det inte är möjligt för dig att konsumera tillräckligt med vitaminer genom din kost, börja ta ett dagligt multivitamin tillskott.

Undvika alltför stora cykel ridning

Rida din cykel kan faktiskt vara dåligt för din prostata vätska. Detta beror på att du deltar regelbundet i en aktivitet som sätter extrem press på dina testiklar. Detta kan skada din sperma och resultera i lägre antal. Om du måste rida (eller njuta av ridning) din cykel, växla till en cykel som har bakre stötdämpare samt en stoppad sits. Detta hjälper sänka stress på dina testiklar och hålla förlusten av prostata vätskor till ett minimum.