Tecken & symtom av katt allergier hos små barn

04/29/2013 by admin

Tecken & symtom av katt allergier hos små barn

Av alla djur, katter orsaka de flesta allergierna, och små barn vet inte alltid hur man berätta hur de känner när de upplever allergier. Lära sig vanliga symtom på katt allergi kan hjälpa dig att känna igen dem i ditt barn och hitta lösningar, så du slipper göra det hjärtskärande valet mellan att hålla ditt barn och att hålla din katt.

Mindre tecken

Symtom på cat allergier liknar symtom på en vanlig förkylning. Om ditt barn är nysningar, hosta eller har en täppt näsa, kan han lider av katt allergier.

Allvarliga tecken

Allvarliga tecken--som tydligare visar allergier--är hudutslag, brinnande ögon och andningsproblem som anges av flämtande eller pipande andning.

Viktiga symtom och tecken

I sällsynta fall kan ditt barns allergier orsaka henne att genomgå anafylaxi. Om ditt barn svår andnöd, gnuggar hennes bröst och säger att det känns hårt, eller erfarenheter ansiktsbehandling svullnad, ta henne till akuten direkt.

Missuppfattningar

Eftersom katt allergener är så klibbig, de tillmäter en persons hår eller kläder och får transporteras till barnets skola, vilket innebär att ditt barn kan lida av katt allergier även om du inte har en katt.

Behandling

Hålla din katt ur ditt barns sovrum och, om möjligt, ut ur huset. Fråga din läkare om allergi skott är rätt för ditt barn.

Relaterade inlägg