Vad kan du ta för Reflux?

Sura uppstötningar är ett tillstånd som uppstår när du har ihållande och kronisk halsbränna. Halsbränna uppstår när du känner irritation eller inflammation på grund av syra i matstrupen. Magsäcken producerar normalt syra under matsmältningen, men när alltför mycket av denna syra ryggen upp i matstrupen, det irriterar slemhinnan i matstrupen. Detta kan behandlas med receptbelagda och receptfria metoder.

Antacida

Antacida, såsom Rolaids, är den bästa behandlingsmetoden för mild, mer tillfällig halsbränna. De kanske inte lämpligt om du har svår sura uppstötningar, men kan vara till hjälp i att få sura uppstötningar under kontroll. Deras syfte är att neutralisera syror i magen. De kan tas strax före en måltid, på grundval av behov. Även om de ger nästan omedelbar befrielse från halsbränna symptom, varar lättnad bara i två till tre timmar innan neutraliserande inverkan blekna.

H2-Receptor antagonister

H2-Receptor antagonister är lämpliga för mild till måttlig syra reflux, beroende på om du väljer ett recept H2-Receptor Antagonist eller en över alternativet counter. H2-Receptor antagonister verkar genom att hämma organ produktionen av en histamin, en kemikalie som stimulerar mage för att producera syra. Dessa mediciner börjar inte arbeta så snabbt som antacida. De kan ta upp till en timme att börja erbjuda lindring. Den befrielse som de tillhandahåller är dock räcker längre och kan senast mellan sex och tio timmar. Receptfria H2 receptorer inkluderar Pepcid AC och Zantac 75. Recept H2 receptorer ger helt enkelt en starkare histamin blockerare. De inkluderar Pepcid AC Max och Zantac 150. Dessa läkemedel kan tas dagligen, antingen på morgonen eller på natten, men normalt åtta timmar mellan doserna rekommenderas ett minimum.

Proton pumpar inhibitoren

Protonpumpshämmare block syraproduktionen i magen, i huvudsak "stänga av" eller hämma den sura pumpar i magen. Även om de kan ta upp till tre timmar att börja arbeta, och flera dagar att bli helt effektiva, de ge lindring för upp till 24 timmar, och är utformad för att behandla kronisk och konsekvent sura uppstötningar. Läkemedlet kan tas dagligen, men du ska inte ta det för mer än 14 dagar i följd utan att rådgöra med en läkare. Prilosec OTC är en icke-receptbelagda proton pump inhibitor.