Hur du kan förbättra din syn med Eye övningar

Hur du kan förbättra din syn med Eye övningar

Denna artikel kommer att lära dig eye övningar för att stärka dina ögon för att förbättra din syn.

Instruktioner

• Du är ögonen är muskler och måste utövas precis som alla andra muskler du har. Om du har en astigmatism då det innebär att dina ögon är starka fokus ett sätt och svaga fokus åt andra hållet. Träningen kommer att hjälpa även dem och återställa öga webbplats för både nära och framsynt. Ja ändrar du ögat faktiskt form som är hur den fokuserar.

• Bare ihåg att för att få bra resultat det tar tid och engagemang, detta är inte en get fast snabb system, detta är för människor som vill återställa deras syn utan skär delar av deras ögon ut för att göra så. Detta är att lära sig att ha fullständig kontroll över din kropp, det är mycket bättre rustade att se resultaten.

• Övningar 1: sittande och avslappnad look över rummet på bortre väggen, utan att vrida huvudet titta till vänster med ögonen då centrera dem, då ser till höger då centrera dem, sedan slå upp sedan centrera dem och sedan titta och sedan centrera dem samtidigt som du tittar i varje 1 till 2 sekunder. Upprepa denna process ofta.

• Övningar 2: medan sittande och avslappnad håll något att fokusera på till exempel en penna eller penna framför dig på armlängds avstånd, långsamt flytta det till din näsa och fokusera på det och sedan flytta det bort och upprepa.

• Övningar 3: sitta ner och få bekväm, blunda och täcka dem med palmer i händerna. Hålla från att trycka hårt - målet är att hålla ut lika mycket ljus som möjligt-en gång det finns inga luckor och lite att inget ljus kommer igenom öppna dina ögon och koppla dem. ta djupa andetag, fokus på avkopplande dem 2-3 minuter sedan att ta bort dina händer låt ditt öga få justeras till ljuset och upprepa processen.

• Övningar 4: Stäng ögonen tight för 4 eller 5 sekunder, sedan öppna dem i 4 eller 5 sekunder och upprepa denna process så ofta du kan, gör detta flera gånger om dagen hjälper.

• Övningar 5: blunda och slappna av dem, när avslappnad plats fingrarna på dina ögonlock och tryck fast men inte hårt, håll dem där i 3-5 sekunder och upprepa.

• Övningar 6: blunda och slappna av dem, en gång avslappnad massage dem med fingrarna flytta dem i en cirkel att trycka mjukt, göra detta för ca 2 minuter.

• Övningar 7: rulla ögonen medurs och den moturs. Upprepa denna process stopp för flera blinkar i mellan, att bidra med blodflödet till ögonen.

• Övningar 8: sitter ca 6 inches från ett fönster plats ett klistermärke eller något för att markera din ögonhöjd på fönstret. Se tidigare märket och fokusera på något i fjärran för 10 till 15 sekunder och sedan fokusera på märket på fönstret för 10 till 15 sekunder och upprepa. Gör ofta.

• Övningar 9: detta fungerar bästa utsidan. Fokusera på ett objekt på avstånd ca 100 till 150 fot bort efter 3-5 sekunder långsamt fokusera dina ögon på ett närmare objekt som är 40 till 50 fot bort men är i samma siktlinjen för 3 till 5 sekunder upprepa denna process flera gånger.

Tips & varningar

  • Det är viktigt att notera att dessa övningar är tänkt att stärka ögonen inte för att sila dem. Göra dessa i timmar varje dag är inte de bästa användningarna av dem. Gör dem i flera dagar konsekvent är den bästa användningen av dem. Lyssna på din kropp och tar anmälan om dina ögon och hur de gör på hela tiden, resten för ögonen är lika viktig inte bara sova men tar tid att steg bort från stirrade på datorn eller böcker är till stor hjälp.
  • Håll på det och goda resultat kommer att följa.