Hem rättsmedel för att bleka tänder omedelbart

Det finns många sätt att bleka tänder. Några av de mest effektiva metoderna är också några av de dyraste, till exempel tandblekning i en tandläkarmottagning. Men människor söker hem rättsmedel för att ta bort fläckar från sina tänder. Många av dessa metoder använder naturliga ingredienser och är oftast mycket billigare och säkrare. Det finns metoder som kan bleka tänderna direkt, i de flesta fall är processen långsammare, men fortfarande med en märkbar förbättring.

Använda väteperoxid

Väteperoxid är ett känt blekmedel och är lätt tillgängliga i droghandel. Food and Drug Administration kan väteperoxid av 3 till 3.5 procent som ska användas internt. Starkare koncentrationer av 35 procent till 40 procent har industriapplikationer blekning av papper. Väteperoxid är effektiva för att avlägsna fläckar från tänderna. Du kan använda väteperoxid i några sätt. Använda den som ett munvatten eller Doppa tandborsten i lösningen och borsta tänderna. Inom en till två minuter att borsta med peroxiden, kan du märka en förbättring i färgen på dina tänder. Väteperoxid är ofta en ingrediens i tänder whitening tandkräm.

Att göra hemlagad pastor

Pastor är särskilt användbara i blekande tänderna. Slipande verkan av pastor djupt Rengör tänderna och tar bort fläckar orsakade av livsmedel, nikotin och droger. Bakpulver och vatten eller bakpulver och väteperoxid är välkända at-home tandblekning rättsmedel. Med bordssalt och vatten för att göra en pasta är också ofta används. Du kan också göra en pasta av salt och citronsaft. Använd en tandborste med alla dessa pastor, för att tillämpa på tänderna.

Med hjälp av naturliga syror

Det finns också naturliga blekmedel som kan ta bort fläckar från tänderna. Citronsaft innehåller citronsyra, medan apple cider ättika och vinäger innehåller asketiska syror. Dessa milda syror kan bryta ner fläckar på tänderna. Använda citronsaft eller vinäger som ett munvatten för att rengöra ytan av tänderna. Tillsätt vatten om ämnena som är för stark. Ett annat alternativ är att använda din tandborste i lösningen och borsta tänderna. Fortfarande ett annat alternativ är att gnida en peel citronskal över tänderna.