Electone förhandlingen instrument

Electone förhandlingen instrument

Electone förhandlingen instrument har hjälpt de med mild till svår hörselnedsättning i årtionden. Electone verksamhet från Orlando, Florida, och erbjuder en mängd olika hörapparater genom flera återförsäljare över hela landet. Eftersom det finns så många olika grader av hörselnedsättning och personliga smak, varje hörapparat kräver specifika passa funktioner till bästa de särskilda behov av varje individ. Förstå många typer av förhandlingen instrument kommer att bidra till du och din läkare komma fram till lämpliga beslut.

Bakom-örat

En typ av Electone hörapparat är det bakom-öra (BTE) instrumentet. Dessa passar utanför hörselgången, bakom och över örat. Det finns ett mycket litet rör som monteras på en mögelsvamp som sedan sitter inne i hörselgången. Dessa kan vara antingen digitalt eller inte, och några kommer med programmerbara funktioner. På grund av deras relativt storer storlek jämfört med vissa andra förhandlingen instrument, ge BTEs några av de mest kraftfulla stöd tillgängligt.

I-örat

Dessa höra enheter kräver anpassning, eftersom de passar inuti örat skålen och direkt in i hörselgången. Eftersom ingen två hörselgångar är exakt likadana, måste hörseln professionella passa dessa speciellt för dig. En mögel tas av hörselgången, och sedan en i-örat (ITE) hörapparaten är utformad utifrån din hörselgången egenskaper. Eftersom dessa sitta inuti örat skålen är mindre framträdande än BTEs, ett viktigt inslag för vissa individer i behov av hörsel hjälp.

I kanalen

Liknar ITEs, i-the-Canal (ITC) förhandlingen instrument från Electone måste vara skräddarsydd för varje enskilt behov. Till skillnad från ITE, dock sitter ITC aids faktiskt i hörselgången. De är fortfarande synliga vid relativt nära granskning, men sitter inte i örat skålen som ITE gör så är ännu mer tilltalande för dem som vill minimera stödets utseende. Eftersom ITEs sitter i hörselgången, de kanske inte är lämpligt för dem med mindre hörselgångar.

Helt-i-the-kanalen

Det mest tilltalande förhandlingen instrument alternativet Electone erbjuder för dem som vill dölja att de använder ett stöd är helt-i-the-kanalen (CITC) anpassade förhandlingen instrument. Eftersom dessa är ganska små och sitta ner i hörselgången, är de osynliga när buren. Som med ITEs och ITC: er, innebär anpassning till varje individs hörselgången krävs för denna typ av instrument det inte är rätt för alla. Storleken och formen på dina inre hörselgången avgör om detta är ett genomförbart alternativ.

Särskilda alternativ

Det finns flera Electone modeller (Figaro 2 och 4, Terra, Rio, Rio Sierra, Tango, Aurora 2 och 4, och EL 111) för att möta specifika behov, hörsel och kosmetiska, av någon i behov av en hörapparaten. Vissa är utformade för måttlig till svår hörselnedsättning som Terra, medan andra som tangoen är mindre tekniskt avancerade. Det finns också olika krets typer sådan som linjär, som levererar den samma förstärkningen för alla ljud och kompression som justeras automatiskt till din komfort. Nivåerna av kompression kan programmeras antingen manuellt eller med din läkare använder en dator. Rådgör med din hörsel professionella att avgöra vilken Electone modell är bäst för dig.