Vad är svart Salve?

Svart salvor användes av indianerna som en medel tinktur för att lindra vissa hudsjukdomar. Tillverkad av blandningar av flera örter, marknadsförs svarta salvor ibland idag som en alternativa botemedel mot hudcancer.

Egenskaper

Svart salvor innehåller kombinationer av frätande örter som är tänkt att "dra ut" infektion eller cancer från hud eller underliggande vävnader. Bloodroot, skogsstjärna, myrra och marshmallow root är alla vanliga ingredienser i svart salvor. Zinkklorid är också en vanlig ingrediens i de flesta svarta salvor.

Mekanism

Svart salvor är frätande ämnen som i huvudsak "bränner" vävnad som de tillämpas. Kallas även escharotics, svart salvor ofta producera knaprig sårskorpor kallas eschars på huden. Dessa skorpor är liknande de som finns på huden hos patienter som drabbats av brännskador från värme eller kemikalier.

Marknadsföring

Svart salvor är allmänt tillgängliga online. De kan köpas från dussintals webbplatser hävdar att salvor "naturligt" bota cancer, hud taggar eller mullvadar. I USA förbjudna svart salvor butikshyllor eftersom de har visat sig ineffektiva mot de sjukdomar som de marknadsförs. De benämns ofta som kvacksalvare medicin.

Varning

Svart salvor kan döda frisk vävnad som sjuk vävnad. Svart salvor kan orsaka irreparabel ärrbildning. Studier visar blandade resultat med svart salvor. Om du använder en, gör det med stor försiktighet och följ med en läkare.

Synonymer

Svart salvor är också ofta kallas svart salvor, salvor eller escharotics. Dessa produkter är avsedda för samma användning som svart salvor och bör betraktas med samma försiktighet.