Vad är fördelarna med Orange olja i tvål?

En trevlig citrusy doft kan vara uppfriskande och föryngrande under ett bad eller dusch. Orange olja tvål är också en antiseptisk och en anti-inflammatorisk. Det kan ha afrodisiakum effekt, kan ta bort gifter från huden och är en naturlig antidepressiv.

Antiseptisk & anti-inflammatoriska

Orange olja är en naturlig antiseptisk när den används i tvål. Det kan hjälpa för att förhindra sepsis och stelkramp från sår orsakade av järn eller metal. Det är också naturligt antimikrobiella och fungerar som desinfektionsmedel till rena sår.

Orange olja när tas internt eller externt används kan förhindra inflammation. När den används i tvål kan det förhindra inflammation som orsakas av rakning eller från dermatologiska problem.

Afrodisiakum

Orange eterisk olja har liten afrodisiakum egenskaper när den används internt eller externt. Fortsatt användning av en tvål med orange olja kan ha en effekt på problem såsom brist på libido, erektil dysfunktion och avsaknad av sexuellt intresse.

Avgiftande

Orange olja har avgiftning egenskaper på grund av dess höga koncentration av vitamin C. juice hög i vitamin C, inklusive citron, tranbär och orange, ofta rekommenderas för användning under avgiftning kostvanor. När den används på huden, kan de bidra till att lindra akne och andra hudproblem. En aktuell form av apelsinolja, som tvål, när det används regelbundet, kan hjälpa skydda huden från solskador och ljusare åldersfläckar.

Antidepressiv

Doften av orange olja kan framkalla starka känslor och minnen, varför det används ofta för aromaterapi. Orange olja kan sägs vara agera en antidepressiv, lugnande nerverna och lindra stress. Användning av apelsinolja i tvål kan ge dig ett psykologiskt lyft med din morgon dusch.