Viktminskning med efedrin

Öka sin viktminskning eller kasta pounds snabbt, når människor ibland av en medicin för att hjälpa dem att nå sina mål. Efedrin är en sådan medicinering. Ursprungligen användes i forntida kinesisk medicin som en SVETTMEDEL och febernedsättande, upptäcktes de terapeutiska egenskaperna av drogen inte av västerländska läkare i århundraden. Dessa dagar, efedrin är ett vanligt inslag i flera läkemedel och används för att behandla bröstet trängsel, hypotension och som en aptit suppressant.

Funktion

Efedrin är funktionen liknar adrenalin vid förtäring. Det orsakar bronkial musklerna att expandera, så att mer syre i och ökar blodtrycket i hela kroppen. Det har också möjligheten att främja thermogenesis i kroppen, eller öka inre energi och värme. Detta leder till en ökning av basal metabolic rate, orsakar kroppen att bränna fler kalorier utan att aktivt engagera sig i någon form av fysisk aktivitet. Det enda sättet att gå ner i vikt är att använda mer kalorier än du förbrukar. Behovet av ytterligare energi orsakar din kropp att gräva i fett reserver för att hålla kroppen går, och som ett resultat din vikt minskar.

Produkter

Inom USA finns efedrin produkter tillgängliga över disk i de flesta apotek och hälsokostbutiker. Produkterna säljs under olika namn och tillgängliga som bantningspiller, drycker och barer, och marknadsförs som ett bergsäkert sätt att kasta pounds, bygga muskler eller förbättra prestationsförmågan. Produkterna innehåller ofta andra stimulantia som koffein för att öka den totala effekten. Tyvärr, detta också ökar oddsen att uppleva en biverkning.

Biverkningar

Någon medicin du tar kan ha biverkningar och Efedrin är inget undantag. Även om många människor bara uppleva mindre eller inga biverkningar, det är möjligt att bli yr, kvalt, nervös, rastlös eller irriterad när du tar efedrin. Dessutom, många människor har sömnsvårigheter och utveckla huvudvärk med långvarig användning. Om du får svullnad runt ansiktet, har svårt att andas, eller utveckla en plötslig utslag efter att ha tagit efedrin, vänligen söka akut läkarvård som du upplever förmodligen en allergisk reaktion på medicinen.