Typer av hår utbyte kirurgi

Medicinskt håravfall behandlingar fokuserar på stoppa framtida håravfall och uppmuntra vilande hårsäckarna att växa hår igen. Om ditt håravfall orsakas av folliklar som har dött, kan då hår utbyte kirurgi vara ditt håravfall lösning.

Hår utbyte kirurgi

Hår utbyte kirurgi utförs i en läkarmottagning under lokalbedövning. Under förfarandet, är friska folliklar bort från ryggen och sidorna av din hårbotten och transplanteras till skallig delar av hårbotten.

Enda hår

Din läkare kan transplantera hår folliklar i ett par olika sätt. Den mest intensiva typ av hår utbyte kirurgi innebär rörliga folliklar en i taget. Denna teknik gör din läkare för att skapa en naturlig hårlinje.

Micro och Mini-transplantat

Mikro - och mini-ympkvistar av hår uppstår när din läkare organtransplantationer några folliklar i taget. Denna typ av hårersättningsbehandlingar kombineras ofta med enda hårersättningsbehandlingar skapa tjockare-framträdande hår bakom en naturligt hårfäste.

Komplikationer

Komplikationer är möjliga i alla typer av hår utbyte kirurgi, inklusive ärrbildning, infektioner och blödningar.

Överväganden

Om du inte har tjockt hår på ryggen och sidorna av din hårbotten, kan du inte vara en kandidat för hår utbyte kirurgi. Om din läkare utför en gammal typ av kirurgi, kan du vara kvar med onaturliga ser rader av uppenbarligen ersatte hår.