Hur att övervaka en Pacemaker

Om ditt hjärta börjar få problem att upprätthålla ett normalt hjärta slå, du kanske behöver en pacemaker för att förbättra rytmen. Detta reglerar ditt hjärtas elektriska system samt dess rytmer. Men klarar som med det mesta elektriska, pacemakers av misslyckande. Du och din läkare måste hålla din pacemaker arbetar på nivåer av övervakning och köra regelbundna tester.

Instruktioner

• Ta pulsen regelbundet, antingen på halsen eller handleden. Detta säkerställer att din pacemaker är att hålla upp med hjärtslagen som din läkare anser det nödvändigt för dig.

• Kontrollera din pacemaker via telefon varje få månader. Enligt MayoClinic.com, kan du ansluta dig till en telefonlinje med hjälp av en sändare ansluten till armband, eller med ett trollspö över pacemakern. Detta gör att pulsen ska skickas till en tekniker i andra änden av linjen, som kommer att mäta din puls och rytm så det fungerar.

• Samtal nummer din läkare har angetts för att nå de viktigaste test centrumet på läkarens kontor. Håll telefonen över bildskärmen så att teknikern kan läsa ELECTROCARDIOGRAMEN.

• Placera angivna magneten över din pacemaker så att teknikern kan kontrollera din puls, pacemaker batteritid och hur väl den fungerar.

• Schema läkarbesök att få en full check-up minst en gång varje halvår till ett år.