Naturliga örter för att gå ner i vikt

Många vill gå ner i vikt och vänder sig till många olika saker för hjälp, inklusive särskilda dieter, träning, bantningspiller och örter. De naturliga örter som man kan använda för att hjälpa till med viktminskning är oftast säkrare än några av de kost-program och piller som erbjuds på marknaden idag.

Pomerans

Pomerans är en naturlig ört som fungerar mycket som ephedra. Pomerans och ephedra innehåller antagonister som hjälpa i viktminskning genom att öka ämnesomsättningen. Denna ört bör inte användas om du har högt blodtryck eller hjärtsjukdom.

Hoodia Gordonii

Hoodia gordonii är en medicinalväxt som kommer från öknar i Sydafrika. Det är användbart som en naturlig aptit suppressant. Det hjälper också i viktminskning eftersom det sänker blodsockernivån, vilket i sin tur sänker insulin cirkulerar i blodet, vilket i sin tur sedan minskar fett lagring.

Coleus

Denna ört fungerar genom att bryta ner fettdepåer. Det kan också stimulera ämnesomsättningen genom att öka funktionen i sköldkörteln.

Garcina Cambogia

Garcina cambogia kan hjälpa till med viktminskning eftersom det kan göra mat mer fyllning. Den används traditionellt i Sydostasien. Det är en naturlig aptit suppressant och minskar kroppens förmåga att formuläret fettvävnad orsakas av överätande.

Grönt te

Grönt te kan hjälpa bränna kalorier och därför hjälp med viktminskning. Grönt te kan tas som ett utdrag eller en vätska.