Hur man äter hälsosamt när du är på en snabb

Hur man äter hälsosamt när du är på en snabb

Fasta finner sina rötter i flera olika religiösa historia, till exempel muslimska och kristna texter. Folk tänker på fasta främst där deltagaren äter ingen mat. De överlever bara på vatten, som Jesus gjorde under 40 dagar, enligt nya testamentet. Många forskare råder i dag ändrade fastor som innehåller någon form av näring att komplettera avsaknad av normala livsmedel. Friska fastan hjälpa rensa kroppen från gifter och eventuellt bryta vanor av dålig kost. Fastan kan pågå i en måltid upp till en månad, beroende på vilken typ av snabb och mål för snabbt.

Instruktioner

• Börja långsamt med ett snabbt. Första gången du snabbt göra ett mål av en en-dagars fasta från fasta livsmedel, med undantag för rå frukt och grönsaker. Drick mycket vatten och juice.

• Planera ett komplett snabbt från livsmedel för ett par dagar. Drick endast vatten. Vatten sköljer toxiner från kroppen och hjälper levern att ge energiproducerande glukos. Äta råa grönsaker eller frukt i slutet av den andra dagen långsamt underlätta ditt matsmältningssystem tillbaka till fast föda.

• Ät bara yoghurt tre gånger dagligen tillsammans med vatten för en dag till veckor långa snabbt. Yoghurt innehåller näringsämnen kroppen behöver bland annat kalcium.

• Drick bara juice och vatten för en utökad snabb. Många har gått upp till 30 dagar lever bara på vatten och juice av frukt och grönsaker. Juicer stöd matsmältningssystemet bättre än enbart vatten och ger vitaminer, mineraler och antioxidanter för kroppen.

• Ändra en juice snabbt om du kämpar med blodsockret jämnt villkorar som diabetes eller hypoglykemi. Att lägga till skivor av avokado och banan saktar matsmältning och hjälper till att upprätthålla blodsockret.

Tips & varningar

  • Överväga friska fastar där du helt enkelt eliminera godis eller kolsyrade drycker under en längre tid.
  • Rådgöra med dig läkare innan du försöker en vatten-bara eller juice snabbt, särskilt om du är över 40 år.