Närsynt Eye övningar

Närsynt Eye övningar

Närsynthet, i medicinska kretsar kallas myopi, är en vision defekt där du ser saker på ett avstånd som suddiga, medan närliggande föremål är klart och i fokus. Orsaken till närsynthet är oftast att misshaped din ögonglob eller hornhinnan eller linsen i ögat, så ljuset som kommer in i ögat är fokuserad lite framför näthinnan, bakre delen av ögat som förvandlar ljus och bilder till nervimpulser till hjärnan.

Fungerar de?

Eye övningar har föreslagits som ett botemedel sedan 1891, när Dr William Bates publicerade sin motion metoden för att korrigera synproblem.

2004 utvärderade American Academy of Ophthalmology ett antal program inom eye övningar, biofeedback, muskelavslappning och eye massage. Som citeras på webbplatsen alla om Vision, slutsatsen, "framkom ingen bevisning att visuell utbildning har någon effekt på utvecklingen av närsynthet. Det framkom ingen bevisning att visuell utbildning förbättrar visuell funktion för patienter med översynthet (långsynthet) eller astigmatism. Inga bevis kunde hittas att visuell utbildning förbättrar vision förloras genom sjukdomsprocesser."

Utöva dina ögon är osannolikt att ändra den grundläggande formen av din ögonglob eller hornhinnan att ändra hur ljuset bryts och projiceras på näthinnan, som fungerar som Lasik ögonoperationer. Övningarna är utformade för att stärka de muskler som styr formen på linsen. Om dessa muskler är svaga, kan övningar hjälpa förbättra din vision. Men kontrollerade studier har inte visat övningarna för att förbättra människors vision mycket, om alls.

Övningar

Å andra sidan, de övningar som föreslås kommer sannolikt inte att göra någon skada, och vissa tror de har fått från att använda dem. Det område några allmänna regler som hjälper se till att du inte gör saken värre, minst sagt. Gör ögat övningarna i mjuk ljus utan bländning; se några av de saker som du fokuserar på är väl upplysta. Vara mjuk, om blunda eller tillämpa tryck, och inte utövar dina ögon på ett sätt som stammar dem eller orsakar obehag. Eftersom du tränar musklerna, låta dem vila efteråt, precis som alla andra muskler som du tränar.

Webbplatser som erbjuder anvisningar för eye övningar, såsom Eye övningar för god Vision.com, rekommenderar börjar med avslappningsövningar, såsom djup andning och visualisera dina lungor i aktion, innan du startar de specifika öga-övningarna. En enkel övning, som utövare föreslår kommer att göra objektivet mer flexibla, är att hänga en boll från ditt tak om bröstet högt. Har någon dra bollen så långt tillbaka som möjligt och låt gå, så det svänger mot dig eller du kan starta den själv, sedan flytta ur sin väg utan att flytta fötterna, försöker hålla bollen i fokus under hela.

En annan övning i skiftande fokus börjar genom att din hålla en penna eller fingret ca 6 inches framför spetsen av din näsa och fokus på det räkna till fem. Sedan, fokusera på ett objekt omkring 20 fot bort för en annan fem-räkna. De rekommenderar att upprepa detta 40 gånger. Efter att de rekommenderar "palming" dina ögon i minst två minuter genom att stänga ögonen och försiktigt täcka dem med handflatorna kupade, så de inte kommer i kontakt med dina ögonlock. Andas långsamt och djupt för att koppla av.

Flera mer övningar beskrivs en mängd webbplatser, många med vittnesmål från nöjda kunder intygar att deras fördelar. Du hittar dem, söka "eye övningar för närsynthet" eller liknande uttryck.