Hem rättsmedel för att bekämpa en infektion

Förutom att vara smärtsam, infektioner kan orsaka allvarliga hälsoproblem och, om de lämnas obehandlade, permanenta skador till din kropp och även död. Om du inte kan komma till en läkare, eller inte vill ta antibiotika, prova hem rättsmedel för att bli av med några vanliga typer av infektioner som kan hjälpa dig att må bättre och hålla sig frisk. Kom ihåg att kontrollera med din läkare innan du påbörjar någon typ av hem behandling, särskilt om du har komplicerande medicinska frågor.

Sinus-infektion

Om du har en sinus-infektion, tunna ut slem som ackumuleras i näsan så att det kan rinna ordentligt. För att göra detta, andas in ånga ångor flera gånger per dag genom att placera ditt ansikte en varm skål med vatten och andas in ångan genom näsan. Vara noga med att inte bränna dig själv att göra detta. Dessutom äter vitlök, råa eller i kapselform, som vitlök tros vara en naturliga bakterier fighter. Kombinera vitlök och ånga behandling genom att placera vitlök i en ångande skål med vatten och andas in ångorna. Nasal bevattning är mycket effektiv, men kan orsaka obehag för vissa. I denna behandling, är varmt saltvatten hällde försiktigt tvingas in i ena näsborren och tillåts rinna ut genom andra näsborren. Detta hjälper till att rensa ut slem och partiklar som igensättning upp i näsan, uppmuntra dränering.

Svampinfektion

Det finns många alternativ att behandla en svampinfektion, av vilka några innebär tillämpa naturliga bakterier fighters på den infekterade webbplatsen. Exempelvis gälla yoghurt (som är fylld med naturligt "goda" bakterier) den drabbade platsen som rå vitlök, flera gånger per dag. Om du gör det, var noga med att skölja området efter varje program. Vatten är också viktigt att slåss mot en infektion. dricka extra vatten (filtrerat, helst) när som lider av en svampinfektion.

Öroninfektion

För örat infektioner, såsom simmare öra, skölj örat grundligt med en varm saltlösning, eller med en kombination av 50 procent vatten, vitvinsvinäger 50 procent. Dessutom tillämpas väteperoxid på insidan av örat, samt vitlök som har upphettats i senapsolja. Om du använder något ämne till örat, alltid skölj örat ordentligt.