Typer av elementärt trollstavar

Typer av elementärt trollstavar

Användning i fyra olika delar---jord, luft, vatten och eld---är vanligt bland healers öva alternativ medicin. De anser att varje element, företrädd av vissa stenar och kristaller, ansluter med kroppen på olika sätt och ger specifika mentala, känslomässiga eller fysiska stöd. En elementär Trollspöet är en viss typ av trollspö med stenar representant för en av de fyra elementen. I akupunktur samt vissa typer av massage använder utövare dessa stavar för att utöva påtryckningar på vissa punkter i kroppen, att tro detta skapar en anslutning mellan kroppen och den fysiska världen.

Jorden trollstavar

Del av jorden är associerad med stabilitet, styrka och praktiska. Elementär jorden trollstavar tros öka fertiliteten och hjälpa en person att centrera sina prioriteringar och energi, vilket resulterar i tålamod och organisation. Utövare av alternativ medicin tror bär en jorden wand kan leda till välstånd och rikedom, as well as framgång i att arbeta med naturen. De konstruera vanligen sådana stavar med turkos, svart eller grön turmalin, marmor, ametist, onyx eller jade, gynnar mörk, jordnära färger som brunt, svart och grön.

Fire stavar

Traditionellt, associeras brand med kreativitet, energi och rening. Elementär brand trollstavar---konstruerade med rött, guld och orange stenar som garnet, bärnsten, Citrin och carnellian, samt lava---är påstods att stärka viljestyrka, och läka och förnya kroppen. Troende rekommenderar dessa trollstavar för användning i kreativa projekt som dans, drama och konst, eller fysisk strävanden, inklusive sport och motion.

Air trollstavar

Air, det lättaste, mest väsentliga elementet, är vanligen förknippas med mental aktivitet, inklusive minne, idéer och resonemang. En air trollspö skulle införliva tydliga, blå eller ljus lila stenar inklusive kvarts, ametist och aventurine. Healers rekommenderar dessa trollstavar för stöd i beslutsfattandet, samt perception och inlärning.

Vatten trollstavar

Alla element, vatten är den mest direkt samband med läkning och förnyelse. Vatten trollstavar, konstruerade med blå, klart eller gröna stenar inklusive aquamarine, pärla, floden stenar eller ametist, är rekommenderar för självläkande och fysiska välbefinnande. Elementet är också förknippad med känslor, och sägs styra inre resor och skapa balans.