Hur gå ner i vikt medan distribuerat

Hur gå ner i vikt medan distribuerat

Distributionen kan ha en av två vitt skilda effekter på vikten av medlemmar av de väpnade styrkorna. Det finns de som, när de sätts, gå upp i vikt av att äta för mycket och otillräcklig motion, och några ner i vikt på grund av för att betona. Naturligtvis finns det också människor som går upp i vikt när stressad eftersom de använder mat som en humör-booster. Det är viktigt för personalen att inse att de kan gå ner i vikt under distributionen av öka deras fysiska aktivitet och ändra deras matvanor.

Instruktioner

• Använd fysisk träning (PT) gå ner i vikt på ett kontrollerat sätt. Ställa in en övning rutin att följa varje dag. Prova aktiviteter på gymmet läger som lyft vikter. De flesta av lägren har 24-timmars gym möjligheter att tillgodose dina behov. Om du väljer att ta upp utomhus ha igång, se till att du väderförhållandena i åtanke. I områden där dagstemperaturen sväva till extrema nivåer, överväga löpning före soluppgången eller efter solnedgången. Ge dig själv tillräckligt med tid att få anpassat till temperaturskillnaden innan du börjar dina övningar.

• Stretchövningar för att behålla din flexibilitet och hjärt-utbildning för att förbättra ditt hjärta och öka ämnesomsättningen, som hjälper dig att bränna fler kalorier för att gå ner i vikt. Försök hjärt-kickboxning, buken crunches och armhävningar att uppnå dina mål viktminskning.

• Äta oftare men mindre måltider. Be om mindre portioner av varje artikel på din tallrik. Minska storleken på din snacks och göra dem friska genom att äta frukt snarare än cookies eller kakor. Försök inte att gå ner i vikt genom att hoppa över frukost--din kropp behöver denna måltid rev upp din ämnesomsättning.

• Drick mycket vatten--åtminstone en galla varje dag--eftersom det håller dig hydrerade och friska. Detta är särskilt viktigt om du har distribuerat i ett område som har mycket höga temperaturer. Dessutom kommer detta också lämna dig känslan full, att se till att du inte frossa på mat.

• Övervaka din kost. Fel matvanor kan upphäva effekterna av övning rutin du följer. Välja hälsosamma livsmedel och undvika de som är höga i kalorier. Till frukost, välja havregrynsgröt, ägg (hårdkokta eller äggröra) och låg-socker spannmål. Undvik kex och hög socker spannmål. Välj smörgås wraps, tonfisk sallader och grillat och hackad kyckling bröst till lunch och middag. Äta större mängder av råa grönsaker.

Tips & varningar

  • Se till att förlora vikt inte blir den enda fokus för din distribution. Skapa en övning rutin som inte stör ditt deltagande i enhetens uppdrag.