Vikt Viktväktarna frukost idéer

Lust att hoppa över frukost är stark - vi kan få arbeta lite snabbare, eller sova 10 minuter längre. När du är på en diet, låter hoppa över frukost verkligen lockande, eftersom det verkar som du får behålla mer mat till senare under dagen. Äta en mättande frukost har dock stora fördelar. Om handlingsplanen för Viktväktarna, frukost håller du går fram till lunch, och du är mindre sannolikt att hetsäta från hunger. Med ett enormt utbud av livsmedel att välja mellan, finns det massor av kombinationer att hålla dig nöjd.

Ägg

Ägg är ett bra sätt att göra en vikt Viktväktarna-vänlig frukost snabbt och enkelt. Du kan enkelt ersätta affären äggvitor för helfet sorten med äggulorna att spara några kalorier. Det finns några bra hälsosamma alternativ till stekta ägget. Hacka upp några överblivna grönsaker och gör en frittata--tomater, spenat, lök och ost kan nötkött upp måltiden. Eller prova en omelett med fettfri strimlad ost.

Bröd

Anhängarna av låg-carb livsstil kan krypa vid tanken på att införliva sin morgonrutin bröd, men det finns ett sätt att använda den stärkelserika saker utan slathering smör på en bagel storleken på ditt huvud. Fullkorn olika sorters bröd, bagels och engelska muffins kan hittas på nästan varje livsmedelsaffär. Ta hälften en engelsk muffin och toppa det med en bit av kanadensiska bacon, lite ost, tomat och ett ägg för en mättande frukost. Eller, gör din egen frukost burrito med en 7-tums hel-vete tortilla fylld med hackade grönsaker, ost och ett ägg.

Frukt

Frukost är en bra tid att få i vissa av dina portioner frukt för dagen. Skär upp en banan till toppen en skål med havregrynsgröt eller strö blåbär på en skål med müsli. Äpplen är en stor frukost på språng, och om du kopplar dem med jordnötssmör, de kan vara mycket fyllning. Torkad frukt kan vara en stor topper för dessa rätter, men se till att hålla sig borta från de sorter som har sötats med socker eller konstgjorda ingredienser.

Drycker

Om du är på språng, är ibland det lättast att äta frukost på vägen i en flytande sorten. Kasta lika delar bär och soy mjölk i en mixer med hälften en banan och lite honung för en söt frukost som färdas väl. Eller för mer protein, prova lite yoghurt och jordnötssmör med bananen istället. Om du behöver en kopp kaffe att komma igång på morgonen, är en latte en bra idé. Använd låg eller nonfat mjölk till kaffet, och du kan räkna det som en av dina dagliga mejeri krav. Håll dig borta från söt, sockrade juicer, dock - de är mestadels tomma kalorier.