Naturlig behandling för nagelsvamp

Naturliga behandlingar för nagelsvamp är ofta i form av over-the-counter (OTC) lösningar, krämer eller huskurer. Även om inte alla naturliga nagelsvamp behandlingar fungerar för alla, är de alla mycket säkrare än de receptbelagda läkemedel som tas oralt för behandling av nagelsvamp.

Funktion

Mest naturliga nagelsvamp behandlingar har anti-svamp egenskaper som dödar svamp och jäst sporer på ytan av spik och omgivande områden, som hämmar tillväxten av svampen, de kan även innehålla antibakteriella egenskaper för att stödet i healing infektionen.

Effekter

De anti-svamp egenskaperna av de naturliga behandlingarna hålla infektionen från att gå framåt. Eftersom behandlingen håller tillväxten av svampen under kontroll, får friska ersättning spiken växa fritt från svampinfektion som behandlingen fortsätter.

Typer

Vissa naturliga OTC behandlingar för nagelsvamp kan innehålla ingredienser som tea tree olja, som också kan köpas av sig själv. ZetaClear innehåller en blandning av tea tree, jojoba och mandel oljor i en naturlig anti-svamp lösning. Spik-Rx använder en blandning av anti-svamp oljor, tea tree, citrongräs och lavendel oljor. Pedi-Cure gör en naturlig kräm formel, innehåller en blandning av eteriska oljor och silveroxid.

Överväganden

Många människor hitta gemensamma hushållet ämnen användbart vid behandling av infektioner nagelsvamp. Även om dessa huskurer används i stället för laboratoriet testade formler, tidsfristen för behandling bör vara lika med eller längre än en naturlig OTC behandling. Naturlig ingrediens huskurer är tea tree olja, Epsom salt suger, apple cider eller vit vinäger.

Förebyggande/lösning

En viktig del av den naturliga behandlingen av nagelsvamp att hålla området rent och torrt, och låta området får massor av frisk luft--som solljus. Svampen trivs i varma, mörka, fuktiga områden. När spiken hålls så kort som möjligt, är naturliga oljor och ingredienser av behandlingen kan nå ytterligare under nagelbädden, direkt till källan till infektionen. Detta också hjälper till att förhindra återinfektion och håller svampen sprider sig till friska naglar.