Naturliga vårta avlägsnande Remedy

Vårtor är förhöjda hud utbuktningar som sker på grund av virusinfektioner. Vårtor kan uppstå på någon del av kroppen, inklusive ansikte, nacke, armar och ben eller ens könsorgan, men generellt är inte skadliga för hälsan. Men de ser opassande och vårta avlägsnande är ett vanligt förfarande. Medan det finns många medicinska och kirurgiska procedurer och droger, finns det en hel del effektiva naturliga vårta avlägsnande rättsmedel också.

Potatis och bananer

Två av de bästa hem rättsmedel för vårta avlägsnande innebära potatis och bananer. Skär en potatis och tillämpa färsk juice på vårtan. Hålla den för ungefär en fjärdedel av en timme, två gånger om dagen, varje dag. Inom några veckor försvinner din vårta. För den banan åtgärd, skär frukt skalet i en bit stor nog att täcka din vårta område och tejpa fast den regionen med silvertejp. Lämna den på tills skalet browns och blir blöt. Ren området väl. Upprepa denna process en gång i veckan i några veckor tills vårtan gradvis mjukar upp och försvinner.

Tandkräm och maskrosor

Tillämpa vissa tandkräm--alla varumärke--på vårtan och täck den med ett självhäftande band. Lämna den över natten. Gör detta i en hel vecka eller längre tills vårtan försvinner. Du kan också ta en maskros växt och pressa den vita vätskan från dess stam. Tillämpa detta på din vårta efter att ha lämnat in det med en nagelfil. Tvätta inte för ett par timmar. Göra denna rutin för ett par veckor tills vårtan tas bort.

Vinäger och aska

Ta lite äppelcidervinäger och njuta några bomull eller bomullstyg i den. Massera försiktigt på området vårta och, även om det är vått, täcka den med några medicinska gasväv och tejp. Lämna över natten och tvätta bort på morgonen. Vårtan försvinner troligen efter att du följer denna rutin regelbundet i några veckor. En annan åtgärd är att tillämpa cigarett aska direkt på vårtan och hålla det där i en timme varje dag i två veckor eller längre tills vårtan försvinner.

Vitlök och Aloe Vera

Ta två vitlöksklyftor, mosa dem och applicera på vårtan två till tre gånger varje dag för ungefär en månad eller längre. Hjälper det om du håller vitlöken på plats med en självhäftande band eller tejp och lämna den över natten också. Aloe vera är en annan potent ingrediens för naturliga vårta avlägsnande. Gelen från bladen på växten kan tillämpas direkt på vårtan, två till tre gånger dagligen i några veckor, tills vårtan går bort för gott.