Hur gå ner i vikt med naturliga hem rättsmedel

Hur gå ner i vikt med naturliga hem rättsmedel

Bära omkring på ett par extra pounds kan verkligen sakta ner dig men försöker gå ner i vikt är inte lätt för alla. Bantningspiller kan ha farliga biverkningar och använda dem och sedan stoppa kan resultera i yo-yo vikt förlust/vikt vinna. Naturliga huskurer som kan hjälpa dig att kasta extra pounds har funnits i över ett sekel och de är värt att ta en andra titt.

Instruktioner

• Drick din druvsaft gå ner i vikt. Edgar Cayce, "sovande profeten," föreslog späda ren, osötad lila druvsaft med vatten och dricka det hela dagen. Använda en del av juice till tre delar vatten. Cayce föreslog att druvsaft innehöll socker på ett sätt som skulle bromsa ett sug efter sötsaker samtidigt inte lägga extra pounds.

• Fyll upp på bönor. Den nyttiga biverkningen av konsumerar bönor är den långsiktiga effekten de har att minska din aptit. Förutom att de är bra för dig, bönor kan hålla dig att känna full upp till fyra timmar. Ät en lunch av bönor soppa; proppfulla ska full av färska grönsaker och du vara nöjd tills middagstid. Lägg inte till mer än en nypa socker till dina bönor att lindra gassiness.

• Äta fritt på frukost och begränsa ditt matintag på sena eftermiddagen och kvällen. Kroppens ämnesomsättning är revved upp första sak på morgonen och du kan träna din kropp att bränna mer kalorier genom att äta fritt vid frukosten. Vissa människor är tyvärr inte hungrig på morgonen eftersom de har utbildat sig till fylla upp på en kopp kaffe. I morgon, och varje dag därefter planerar att äta något inom en timme av resning på morgonen. Äta en moderat, men njutbar lunch och snåla på middag.

• Spelar lugnande musik under måltid. Avkoppling är nyckeln till tugga maten längre, vilket resulterar i bättre näringsämne absorption och mindre hunger. Wolfing ner din mat leder till överätande och överflödig kaloriintag. Försök mjuk klassisk musik som gör att du kan prata med din familj.

• Göra en lista över saker du verkligen gillar att göra och Ersätt en när du får en tristess mat begäret. Ledande dietister tyder på att många av oss äter bara för att vi har blivit vana vid att göra detta. När du försöker gå ner i vikt, bokföra din lista på kylskåpet. Innan du når för resterna, gå din hund eller ta ett bubbelbad, måla tånaglarna eller ge dig själv en ansiktsbehandling. Du har din lista över suppleanter i vanlig syn kan du

Tips & varningar

  • Försök avslappningsövningar och meditation att minska mat cravings.
  • Ändra din inställning. Visa dig själv som smal just nu och din kropp kommer att reagera om du vill göra din vision till verklighet.