Naturliga botemedel för manliga tillbehör

Naturliga botemedel för manliga tillbehör

Män är konkurrenskraftiga av natur och är naturligt besatta av att hitta sätt att öka deras sexliv. Samma sak gäller sant med män som lider av sexuella dysfunktioner. Svaret på detta behov är naturliga botemedel för manliga förbättring. Växtbaserade male enhancement produkter är naturliga i den meningen att de kom från exotiska växter som har potent sexuellt prestationshöjande egenskaper och små eller inga kända biverkningar.

Muira Puama

Muira puama, eller styrka trä, är ett utdrag eller kapsel härrör från roten och barken av en brasiliansk buske känt för att ha långvariga effekter när det gäller att öka manlighet och förlänger erektion. Känd som "the Viagra of the Amazon", har muira puama en lång historia som traditionellt används som en allmän hälsa improver, energi tonic och botemedel för impotens och sexuella dysfunktioner. Du kan köpa muira pPuama i kapselform. Dess användning är som en behandling av stress och baserat på en studie från 2007 i Brasilien, det är en lovande antioxidant.

Gingko Biloba

Gingko biloba härstammar från det äldsta trädslaget, en kinesisk träd med samma namn. Folk brukade tro att dess extrakt kan öka blodcirkulationen i hela kroppen. En 1998 studie i USA visar att gingko biloba är 84 procent effektiva vid behandling av antidepressiva-inducerad sexuell dysfunktion hos män och även för kvinnor. Gingko biloba, populärt marknadsförs som en minne förstärkare, är en stress avlastningsflygplatser.

Horny Goat Weed

Känd som Yin Yang Huo eller Epimedium, har horny goat weed popularitet bland dem som är i traditionell kinesisk medicin. Horny Goat Weed innehåller afrodisiakum egenskaper, dess aktiva ingrediens som kallas icariin. Viktigare, horny goat weed är en behandling av sexuell dysfunktion och det ökar erektil funktion, lindrar trötthet och återställer passion. En studie från 2002 i Japan visar att horny goat weed är också en lovande antioxidant som stoppar tillväxten av cancertumörer. En studie från 2002 i Kina drar slutsatsen att örten också hämmar inflammation. Du kan känna av effekterna av kapslarna av horny goat weed efter 3-4 dagar för daglig användning.

Tongkat Ali

Tongkat ali är ett utdrag ur en Sydostasien träd, som är populär för att öka Testosteron nivåer långt över din naturliga nivå och följaktligen det förbättrar libido och behandlar erektil dysfunktion. En studie från 2007 av två malaysier visade att ökningen av testosteronnivåer främjar ökad styrka, muskel massa och sex drive och en minskning av kroppsfett. Tongkat ali är också känd som naturens testosteron booster. Du kan köpa tongkat ali i kapslar som du bör ta fyra gånger om dagen.