Protein Shake flytande kost

För långsiktig viktminskning är att anta en realistisk kost med fast föda nödvändigt. Använd bra källor som matpyramiden från Förenta staternas Department of Agriculture för detaljer om hur du utformar en bra viktminskning diet. På kort sikt, dock konsumera en protein flytande skaka diet som en måltidsersättning kommer förmodligen hjälpa dig gå ner i vikt. Lägg till regelbunden motion för att snabba din viktminskning.

Hur gå ner i vikt med Protein Shakes

Många kommersiella flytande protein shakes burk eller i pulveriserad form. Läs etiketten innan man beslutar om en typ av shake. Välj de som är lägst i raffinerat socker, salt och har minst 10 g protein för 200 kalorier. Många har också vitaminer och mineraler. Om du redan tar en multivitamin, inte duplicera järn.

Om du vill gå ner i vikt, dricka en flytande protein shake till frukost eller lunch och har två balanserade måltider. Även på en diet, förbruka minst 1.200 kalorier om du är kvinna och minst 5 fot lång och minst 1 600 kalorier om du är manliga.

Konsumera inte bara Protein drycker

Motstå frestelsen att konsumera bara protein skakningar, tre eller fyra gånger om dagen som ett sätt att krascha diet. Du få protein och kanske vitaminer men inte viktigt lösliga och olösliga fibrer som behövs för att förbli regelbundet. Det är också troligt att du kommer att återfå oavsett vikt du förlorar när du återvänder till att äta fast föda. Det blir också svårt att inte hetsäta när du försöker följa en flytande protein shake diet.

Konsumera inte färre än 1.200 kalorier per dag. Som kan skicka en signal till din kropp som det är i en hungersnöd, och din ämnesomsättning kommer att sakta ner, bränna färre kalorier. Kroppen börjar att metabolisera dess muskelvävnad under krasch kostvanor. Bara överviktiga människor som är direkt medicinsk övervakning bör konsumera bara hög proteinhalt, låg-kalori drycker.

Protein Shake kostvanor effektivt?

Ja och nej. På kort sikt, kan du dricka en proteinshake till frukost och äta två regelbundna måltider och nyttiga snacks. Visa MyPyramid av USDA att se riktlinjer på hur till Mista vikt säkert och permanent.

För många människor som hoppar över frukost, kan att ha en hög proteinhalt, låg-socker, låg salthalt proteindrink tillfredsställa ett sug efter donuts kl. Du kan också välja att ha instant havremjöl, yoghurt kopparna och osötad trail mix istället.