Vad är fördelarna med kryddnejlika olja?

Vad är fördelarna med kryddnejlika olja?

När du ser en burk av kryddnejlika i ditt skåp som du använder för matlagning, tänka du förmodligen inte på med kryddnejlika olja för att bota idrottare fot. Kryddnejlika olja kan dock användas för detta och många andra medicinska ändamål, inklusive massageoljor, munvatten, avkoppling aids och feber reducer.

Antibakteriella

Kryddnejlika olja har antibakteriella egenskaper som kan användas på flera sätt. Mindre repor och stick kan dra nytta av kryddnejlika olja, som oljan kommer att förhindra infektion bildas i biter eller sår. När det blandas med citronolja och vatten, kan kryddnejlika olja användas som ett antibakteriellt hushåll rengöringsmedel; blanda väl och spray på bänkskivor, badrum handfat eller överallt där du behöver en bra antibakteriella spray.

Antimikrobiella

Kryddnejlika olja är en effektiv antimikrobiella produkt. Med ett par droppar av kryddnejlikeolja i hand kommer att tvål eller lotion eliminera bortgången av bakterier. Enligt Candace Booth, som driver en naturlig hälsa praxis i Tavares, Florida, några droppar kryddnejlika olja i en vävnad är användbart när du är på ett flygplan eller i trånga trånga ställen. När du befinner dig i trånga ställen med många människor, andedräkt i ångorna på vävnad att förhindra att få en kall eller andra virus.

Anti-inflammatorisk

Trött och över-arbetade muskler kommer att gynnas av de anti-inflammatoriska egenskaperna av kryddnejlika olja. Blanda oljan med en transportör olja som jojoba, eller en oparfymerad lotion, att göra en massage kräm. Kryddnejlika olja är gynnsam för de som lider av bronkit och astma, som lindrar inflammation i näsan och hjälper till att tunt slem.

Bedövningsmedel

Denna olja har använts i århundraden av tandläkare för att lindra mindre mun irritation och minska smärta och svullnad orsakad av infekterade tänder. Kryddnejlikeolja fungerar också bra att bekämpa illaluktande andedräkt när den används på tandkött och inom munvatten. Blanda kryddnejlika olja med vatten för att gurgla som lindrar halsont smärta. För earaches, Blanda Sesam och kryddnejlika oljor.

Medel mot svamp

Kryddnejlika olja kan användas för att behandla personer med svampinfektioner. Som tà ¥ nagelsvamp och fotsvamp kan förbättras genom att ta en kryddnejlika olja kapsel, och använda olja externt på huden.

Aromaterapi

Kryddnejlika olja är en naturlig stress avlastningsflygplatser. Bobby Galluzzi, från GNC i Collierville, Tennessee säger att om du sjuda kryddnejlika olja och vatten på spisen, doften fyller huset och stimulera ditt sinne. Doften av kryddnejlika olja har varit känt för att ha en avslappnande effekt och är fördelaktigt för personer med sömnstörningar.