Hur Eye övningar arbete

Många tror att urartar vision är helt enkelt en annan del av åldrande, att det är något som människor helt enkelt måste avgå sig och leva med. Ja, även personer som har perfekt syn i deras barndom ofta sluta med vision problem senare i livet. Dessa problem kan orsaka vision att förvärras till den grad att glasögon, kontakter eller korrigerande operation kan behövas. I vissa fall kan vision få så dåligt att det inte kan korrigeras eller förbättras med inblandning av.

Anledningen till att

Anledningen till att ögonen urartar med åldern har att göra med det faktum att, gillar alla muskler, de muskler som styr våra ögon förmågan att fokusera förlorar den förmågan när de inte används. Eye övningar rikta dessa ögat muskler, förbättra deras funktion, därigenom förbättra vision. Fler och fler företag marknadsför öga motion planer som lovar att förbättra din vision eller, åtminstone, långsam din syn försämras. Konceptet är faktiskt ganska enkelt och det speglar den samma skola som kallas ofta när man diskuterar övningar av något slag. Muskler som inte används atrofi. Det enda sättet att reparera skadorna är att börja med muskeln igen.

Argumentet

Många vanliga optiker argumentera mot nyttan av gör eye övningar. Ja, dessa ögat vård proffs counter att de allra flesta av orsakerna till försämrad syn har ingenting att göra med ögonmusklerna, men med formen på ögat själv eller av grumling av ögat (grå starr) och att dessa saker inte kan förbättras genom att utöva ögonmusklerna. Om din vision problem orsakas av astigmatism eller annat sådant tillstånd, inte kan arbetar musklerna öga eventuellt förbättra din vision.

Alternativ

Om du vill prova eye övningar för att förbättra din vision, är det ett personligt val. Som någon form av motion, diskutera något öga motion program genomförande med din läkare. Om du (eller din ögonläkare) bestämma att eye övningar inte kommer att gynna dig (eller kan potentiellt skada ytterligare), du kan vilja till överväga mer traditionella metoder för att hantera din synförlust. Dessa metoder inkluderar glasögon eller kontakter, laser vision korrigering eller andra korrigerande ögonoperationer.