Ta bort gifter från dina fötter

Ta bort gifter från dina fötter

Oavsett vilka förebyggande åtgärder du tar, kommer att din kropp komma i kontakt med skadliga gifter varje dag. Gifter finns i maten vi äter och luften vi andas, bekämpningsmedel, hushållskemikalier, sällskapsdjur ilska, passiv rökning och andra föroreningar. Regelbundna avgiftning tar bort dessa toxiner från din kropp och bidra till att förbättra ditt immunförsvar. Lever och njurar är kroppens viktigaste organ som arbetar för att befria kroppen från gifter. Gifter frigörs också genom huden av svettning. Det finns några åtgärder du kan ta bort gifter från dina fötter.

Instruktioner

• Borsta fötterna kraftigt med en torr borste eller luffa, med en cirkelrörelse att stimulera huden och främja frigörandet av gifter, sedan ta en dusch för att tvätta bort gifter. Torrborstning är en rysk teknik som hjälper till att ta bort död hud, främja cellulära tillväxt, förbättra nervsystemet och rengör det lymfatiska systemet.

• Blöta fötterna i en lösning av en-gallon varmvatten och en-kopp epsom salt främja svett och föra ut gifter från dina fötter. Varmvatten kommer att framkalla svettningar och magnesium i epsom salter är trodde att absorberas in i huden till stöd i omsättning, medan du samtidigt ritar ut gifter genom huden.

• Slå in fötterna i våt tång eller suga i ett fotbad med varmt vatten och tång; Du kan också köpa en at-home tång mask att tillämpa på fötterna. Det varma vattnet hjälper dig att svettas ut gifter, medan tång har länge förknippats med möjlighet att rita gifter från kroppen.

• Använda en grönt te och vinäger foten avgiftning pad längst ned i varje fot, lämna dem över natten och ta bort på morgonen. Även om fortfarande under debatt, denna kinesiska fot avgiftning ska dra gifter ut genom fötterna, avslöjar en svart pad på morgonen.

Tips & varningar

  • Använda en kombination av dessa metoder för att förbättra din detox.