Hur betala för tandimplantat

Hur betala för tandimplantat

Tandimplantat är ett sätt att njuta av livet utan att oroa tugga, smärta, lös tandprotes och hälsorelaterade konsekvenser orsakade av tallrikar, flyttbara broar och löständer. Få--om några--dental insurance planer omfattar implantat, men priserna för dessa kirurgiska ingrepp är på väg ner till följd av konkurrens. Om installationen av ditt implantat inte kommer vänta för priserna att falla, överväga följande betalningsalternativ.

Instruktioner

• Gäller för din bank, credit union eller en annan långivare för en kredit knuten till ditt hem eller andra materiella tillgångar att teckna din procedur för tandimplantat. Använd den här metoden för att finansiera arbetet. Om din kredit skyddas av fastigheter, kan du få en skatt avskrivning på de räntor du betalat. Om du lämnar en specificerad självdeklaration, fråga din revisor om skriva ut alla eller en del av din tandimplantat kirurgi.

• Fråga din tandläkare om huruvida deras praxis erbjuder en nr - eller låg ränta betalningsplan. Tandläkare fungerar ibland med banker att erbjuda kredit till patienter mot affärsvolym. Dessa är sällan utan ränta. Begära pappersarbete från din tandläkare att ansöka om deras finansiering program, men inte skriva någonting förrän du checkar andra alternativ för att göra vissa du får det bästa erbjudandet.

• Låna pengar från en släkting under förutsättning att du betalar dem tillbaka med ränta. Upprätta en REVERS om du väljer detta alternativ. Ge din ekonomi med dig när du är redo att göra betalning och fråga din tandläkare om han eller hon är villig att ge dig en rabatt kontantbetalning.

• Ansöka om ett noll ränta kreditkort som används endast för att betala kostnaden för din tandimplantat. Studien erbjuder som kommer med posten för att se vilken som har den längsta perioden innan intresse börjar löpa. Dividera kostnaden med antalet månader för vilka kortet tillkommer ingen ränta och betala detta belopp varje månad. I slutet av året, implantaten får betalt och din kredit värdering kommer att förbättras som ett resultat av din tid betalningar.

• Få ett kontokort utfärdas endast för läkare och tandläkare nödsituationer. Dessa kort erbjuder kreditgränser sammanfaller med kredit värderingar, så även en stor räkning--$25.000 till exempel---kan kan lägga på denna typ av kort och finansieras över tre, sex, 12, 24, 36 eller 48 månader. Vissa planer är räntefria. De längsta är räntebärande. Denna typ av kredit är särskilt användbart om du har hela din mun gjort. Nedan hittar du en länk för hand kredit, en populär långivare.

Tips & varningar

  • Frestad för att passera på tandimplantat på grund av kostnaden? Tänka igen. Implantaten är bland de mest framgångsrika förfarandena inom tandvården och för kosmetiska resultat, du kunde inte hitta en snyggare och mer långvariga tand ersättning.
  • Rökare har större risk för implantat misslyckande än andra patienter, så du kanske vill ompröva opereras gjort tills efter du sluta.