Hem rättsmedel för frisk hud

Frisk hud kan få dig att se yngre och må bättre om dig själv. Hudvårdsprodukter finns i butikerna kan vara mycket bra att hålla huden återfuktad och rynkor gratis. Medan dessa produkter kan bli mycket dyrt och vissa människor är allergiska mot dem, finns det många naturläkemedel för frisk hud som kan hittas genom att använda produkter som du förmodligen redan har i ditt hem. Dessa huskurer är alla säkra, lätt att använda och kan förbättra hälsan hos din hud.

Instruktioner

• Dricka åtta glas vatten varje dag. Detta bidrar till att spola ut gifter som kan hålla dig från att ha en klar hud hy och förhindrar också att huden blir uttorkad. Vatten är ett bättre alternativ än läsk och andra drycker som kan leda till akne.

• Använda aloe finns i aloe växter att återfukta huden. De flesta människor vet att aloe kan vara lugnande när du har en solbränna. Aloe, dock kan vara en behandling som används för att återfukta huden. Eftersom det finns bara så mycket aloe i en anläggning, kan endast du använda denna på ditt ansikte eller händerna.

• Ät en kost full av frukt och grönsaker. Dessa livsmedel är full av vatten som kommer att hålla din hud från uttorkning. Frukt och grönsaker är också fulla av vitaminer som kan hålla huden frisk.

• Plats skivor gurka över ögonen. Detta är ett annat välkänt hem avhjälpa som används av människor som försöker få fräschare hud. Ligg platt på rygg, med huvudet ligger platt också. Placera en bit över varje ögonlock och hålla den där i ca 10 minuter. Gör detta varje dag kan minska svullnader runt ögonen. Det känns också väldigt uppfriskande.

• Använd en persika hud i ansiktet. Göra det är ett enkelt sätt att rengöra ansiktet och få en bättre hy. Försiktigt gnugga insidan av huden över hela ansiktet för två till fem minuter. Att fukten stannar kvar på ditt ansikte i minst en timme. Du kan också göra detta innan sängen och tvätta ansiktet på morgonen.

• Gör din egen ansiktsmask med kål och grädde. Blanda ca en kopp mosad kål med en fjärdedel kopp grädde. Du ska blanda det väl så blandningen är slät, inte våt. Sprida blandningen över hela ansiktet och lämna den där för 20-30 minuter. Tvätta bort efteråt med varmt vatten. Denna mask kommer att förbättra din hy och återfukta ansiktet.

Tips & varningar

  • Skivor av gurka kan också placeras på din panna och kinder. Steg fem och sex kan också användas på andra delar av kroppen. Om du använder dessa på dina armar och ben, dock, vill du absolut att duscha när du är klar.