Hur fungerar ett äpple rensning snabbt arbete?

Hur fungerar ett äpple rensning snabbt arbete?

Toxin rensning

Äpplet rensning snabbt har sitt ursprung av Edgar Cayce att uppmuntra sina läsare att avgifta kroppen. Detta är en relativt enkel och kortsiktiga snabb varar endast 3 dagar. Som gifter dumpas från levern, njurar och andra inre organ i blodomloppet, är de leeched av pektin från apple. Genom att lägga minst 8 glas per dag med varmt vatten till fast, alla gifter kommer att spolas bort och känna friskare dig.

Snabbt

Äter väl tvättade ekologiska äpplen hela dagen. Du kan konsumera som många som du vill, de flesta fasters äter mellan 5-10 äpplen om dagen. Dricka 48-64 oz. varmt vatten hela dagen för att spola toxiner. Upprepa processen för 3 dagar. På den tredje natten, ta 2 msk extra virgin olivolja att släppa lagrade gallan i gallblåsan och levern. På den fjärde dagen, börja dagen med ett stort glas apelsinjuice och frukt eller grönsaker till lunchen för att underlätta din kropp tillbaka i livsmedel efter fastan. Middag, kan du lägga till mer fiber som ris eller couscous.

Riktlinjer

Konsultera en läkare innan du påbörjar detta eller andra kostomläggningen. Barn och gravida kvinnor är besvikna på de fasta i allmänhet. Minimera ansträngande aktivitet under fastan, men du kan göra yoga. Örtteer är tillåtna under fastan. För maximal nytta, upprepa fast var 3 månader.