Förenligheten av Vonage med Medic varningssystem

Förenligheten av Vonage med Medic varningssystem

MedicAlert Foundation tjänster många äldre människor med deras medicinska hem larmsystem. Medical alert system använda en telefonenhet som varnar medicinsk personal om någon i hemmet är i nöd. Vonage telefonsystemet kan användas med MedicAlert systemet, men kompatibilitetsproblem uppstår när tjänsten bredband i hemmet är otillförlitliga.

Bakgrund

Philips livlina, upprätthåller i partnerskap med MedicAlert foundation, den största medicinska alert systemet i Förenta staterna. Philips livlina erbjuder medlemmar med en enhet som ansluts till ett telefonjack att automatiskt ringa efter hjälp om en person skjuter en säkerhet knapp. För hjälp att komma fram, har enheten vara ansluten till ett fungerande telefon.

VoIP

Vonage är en Voice Over IP telefonservice, eller VoIP. Detta innebär att telefonerna signalen överförs via en digital bredband Internet signal istället för en traditionell analog fast telefon signal. Vonage användarna ha en telefonadapter som ansluts till bredbandsroutern. Användare har en telefonanslutning via router adaptern även om datorn är avstängd.

Signalstyrka

Så länge ditt bredband signal är på och stark, fungerar den medicinska alert systemet med Vonage precis som det gör med en vanlig fast telefon. Om du har haft problem med anslutning eller långsamt bredband hastigheter i förflutnan, begära att få din signalstyrka kontrolleras av MedicAlert eller Philips livlina innan du registrerar dig för tjänsten.

Försiktighet

Medicinska alert system fungerar bara om de kan ringa upp och avsluta ett telefonsamtal. Om Internet går ner, Vonage kommer också att gå och tjänsten kommer att vara otillgänglig. De flesta bredband bärare är snabb att lösa problem, så det är osannolikt du kommer gå utan Vonage tjänsten för länge, men om detta är ett bekymmer, registrera dig för en billig mätningsbaserade fast med lokala telefonbolag, bara för din medicinska meddelandetjänst.