Vad är fördelarna med Udos olja?

Vad är fördelarna med Udos olja?

Udo's Choice oljeblandning innehåller en balans av alla essentiella fettsyror (EFAs) som människor behöver för att fungera på en optimal nivå. Den skapades av Udo Erasmus som förespråkat fördelarna med linfröolja så tidigt som på 1980-talet. EFAs som finns i Udos olja är också närvarande i lin. Genom föreläsningar och den växande populariteten för flera kättade böcker, som "Fetter att läka" och "Fett att döda," har Udo Erasmus visat sig vara en auktoritet på näring.

Strålande hud, hår och naglar

EFAs närvarande i Udos olja spela en viktig roll i snygga, frisk hud. En obalans i varningssystemet kan leda till att huden torka, spricka, och producerar stora mängder av oljor. Dessa oljor kan orsaka acne eller andra hudproblem, som inflammation och eksem.

Protein, vatten och vitaminer som A och C, spela en viktig roll i fräschare hud samt.

Försök med en balans av varningssystemet om ditt hår är svaga eller dina naglar gå sönder eller spricka ofta. Dessa fettsyror hjälper allmänna organ återhämtning så att de effektivt återställa styrka till naglar och försvagat hår.

Stärkt immunförsvar

EFAs också stärka immunsystemet och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare efter att du blivit sjuk. EFAs som finns i Udos olja reglerar inflammation svar i kroppen och bromsa effektivt skador för immunförsvaret mot bakterier och virus. Dessa syror har också anti-svamp och anti-jäst egenskaper att hjälpa avvärja infektioner som härrör från dessa utväxter.

Denna olja hjälper också upprätthålla och reglera organ såsom lever, njurar och sköldkörtel, tillsammans med hälsosam produktion av hormoner. EFAs bidrar till att upprätthålla dessa organ genom att hjälpa dem att spola ut gifter som absorberas genom den mat vi äter och det vatten som vi dricker.

Förbättrad matsmältning

Förädlade livsmedel är ofta dåligt rötas på grund av förekomsten av kemikalier och tillsatser som är giftiga för kroppen. EFAs i Udos olja bidrar till att upprätthålla matsmältningen genom att minska inflammation i de små tarmarna som kan sakta ner matsmältningen. När matsmältningssystemet är långsammare på grund av giftiga egenskaper kan det orsaka en allergier ska visas eller förvärras.

Förbättrad hjärnfunktion

Eftersom den mänskliga hjärnan är cirka 60 procent fett, är varningssystemet viktiga för nervsystemet som reglerar produktionen av serotonin. När din hjärna ger en tillräcklig mängd serotonin, kan vissa typer av depression och ilska frågor lösas bara genom att lägga till varningssystemet till din diet.