OSHA Office sprinklersystem krav

OSHA Office sprinklersystem krav

Sprinklersystem är ett medel för brandskydd krävs i kontor och byggnader. Enligt forskningen av National Fire Protection Association, spara sprinklersystem liv och pengar. Occupational Safety and Health Administration anges särskilda krav för att säkerställa sprinklersystem som används i en kontorsmiljö är installerade och används ansvarsfullt och säkert sätt.

OSHA krav

OSHA kräver någon office eller byggnaden sprinklersystem i full överensstämmelse av NFPA eller nationella styrelsen för brand försäkringsgivare vid tidpunkten för installationen. Vissa NFPA krav omfattar genomför en inledande vatten distribution systemanalys. Installatörer ska inte göra antagandet att vattenförsörjning är tillräcklig. NFPA rekommenderar brand flödet provning och märkning av brandposter (identifiera specifika adresser till brandposter). Fire sprinklersystem måste också utredas för minskning av huvuddräneringsventilen kvarvarande trycket. NFPA kräver skriftlig dokumentation att identifiera specifika mätare som har ersatts med dessa filer är tillgängliga under minst fem år. NFPA 13 anger den standard som det område där branden kan sprida sig överensstämma med sprinkler täckning. Detta innebär samtidig flödet av sprinklers måste tillhandahålla en hydraulisk efterfrågan både flödet av vatten gallon per minut och system tryck pounds per kvadrattum, som kommer att ge ordentlig ansvarsfrihet för att täcka områden som drabbats av branden.

Sprinkler brandutrustning

Endast godkända utrustning kan användas för att bygga anläggningen sprinklersystem. Arbetsgivare ansvarar för att se till att denna standard uppfylls och endast godkända sprinklersystem används. Detta omfattar projektering och installation av åtgärder för sådana system.

Acceptanstest

Enligt OSHA krav, måste alla arbetsgivare utför och registrera en mottagningskontroll av sprinklersystem installerat för anställd skydd efter 1 januari 1981. Acceptanstester inkluderar: spola tunnelbana, hydrostatisk provning av rörledningar i systemtest (styrka och läcka-motståndet av fartyget, rör eller andra ihåliga utrustning internt). Detta inkluderar också torr-rörsystemet luftens, ventilens funktion och dränering faciliteter. Detta inkluderar att ha alla torra sprinkler rör och rördelar monteras så att systemen kan rinna ordentligt.

Vattenförsörjning

Sprinklersystem är generellt installeras i hela ett kontor eller en byggnad. Varje system bör installeras med en design som möjliggör en sprinkler med förmåga att vattenflödet i minst 30 minuter. Det bör finnas en alternativ metod för vattenförsörjning automatisk vattenförsörjning är ur drift. Arbetsgivare måste säkerställa slanganslutningar är kopplade för brandman när det behövs.

Sprinkler avstånd och larm

Sprinklerna skall vara fördelade på samma sätt som ger ett maximalt skyddsområde per sprinkler med minimala störningar för ansvarsfrihet mönstret av en byggnad eller anläggning att sålla bort brandrisker. Det bör finnas en minsta vertikala avståndet 18 inches.

Underhåll

Korrekt underhåll är avgörande för alla brand förebyggande planer eller politik. Av denna anledning kräver OSHA att sprinklersystem upprätthållas korrekt av arbetsgivare. System måste kontrolleras och testas regelbundet för effektiv drift.