Viktminskning Tips för kvinnor hemma

Att förlora vikt är tufft under bästa omständigheter, men det är ännu svårare när du är begränsad till hålla sig till ditt hus. Kvinnor tenderar att fokusera på alla andra i familjen och har svårt att förlika sig att ta någon personlig tid. Några enkla ändringar till at-home kvinnans rutin kan verkligen göra skillnad och hjälpa henne gå ner i vikt.

Tankeställare

Rationalisera med dig själv om vad du äter och om det är värt kalorierna det kostar kan verkligen motivera dig att äta hälsosamt. Tänk på detta: greppa en king size-förpackning med jordnötssmör koppar i affären och äta hela flocken innebär att äta två portioner och 520 kalorier. En sex-tums ugnsrostade kycklingbröst sub på vete bröd, laddad med grönsaker och lite senap på Subway har endast 314 kalorier. Jordnötssmör koppar fyller du upp så mycket som sub? Lära sig att uppmärksamma livsmedelsmärkningen, lämplig portionsstorlekar och tillsatser i maten du äter kommer att hjälpa dig i dina mål viktminskning.

Skriv ut det

När du är på ett vikt förlust uppdrag, skriva ner allt i en tidning eller en blogg. Har en mat journalen och en vanlig vikt förlustjournal. Mat journalen hjälper dig en känsla av prestation och hjälper dig att räkna ut vad problemet är om du slå till en talrik eller upp i vikt. Vikt förlust journalen eller blogg är ett utlopp för alla dina känslor under denna tid. Du kan också dokumentera din framgång och hålla visuell post med bilder i din vikt förlustjournal.

Få färsk

Genom att lägga en servering av färsk frukt eller grönsaker till varje måltid eller mellanmål, kan du hjälpa dig gå ner i vikt utan att verkligen försöka. Äta dem först så att du se till att du får de rekommenderade fyrana till 8 portioner dagligen. Fiber i frukt och grönsaker fyller du upp och stöd i matsmältningen. Frukter och grönsaker är låga i kalorier och ger viktiga näringsämnen som även berikadelivsmedel inte erbjuder. Ja, det tar extra prep arbete att äta färska livsmedel, men fördelen är dubbelt eftersom det extra arbetet är lika med extra kalorier kroppen brinner och hjälper din viktminskning.

Fit Fun

Förvandla tid med dina barn till träningstiden för dig och dem genom att spela motion-relaterade spel. Om du inte har barn, köpa en hoola hoop och öva med det medan du tittar på dina favoritprogram; en 180-pound kvinna kan bränna ca 238 kalorier med skonsamma aerob aktivitet i en halvtimme. Du märker inte det är övning om du har kul. Gå promenader, vandringar eller en cykeltur när din familj är alla tillsammans istället för att titta på TV--som ensam kan hjälpa dig gå ner i vikt och hålla din familj passform.

Skär tillsatserna

Som en kvinna finns det de gånger i månaden där du sugen på salt, socker eller båda, och båda är okej med måtta. Unna dig ibland något sött och försök friska socker alternativ, såsom Splenda eller lika. Byte från socker-belastade soda till vatten kan ge adekvat hydrering och stöd viktminskning. Överskjutande sockerintag kan leda till diabetes hos personer med övervikt. Extra natrium kan öka vattenretention, gör du känner dig uppsvälld och lägga på vatten vikt. Istället för att använda salt, experimentera med örter och kryddor för smak och ytterligare hälsofördelar.