Vad är motion maskin mattor för?

05/06/2011 by admin

Vad är motion maskin mattor för?

Träningsmaskiner har ofta vadderade mats under dem som skyddar både golv och utrustning. Mattorna finns i en mängd storlekar, former och material utifrån dina specifika behov. Vissa är tillverkade av solid PVC-material som kuddar golvet från slitage medan andra är gjord av skum, som är idealisk för spela blanksteg eller kampsport. Träning maskin mats har många funktionella användningsområden, oavsett om de är för ditt gymutrustning eller andra friskvårdsaktiviteter.

GOLVSKYDD

Att placera utöva maskin mats under tung utrustning hjälper till att skydda golven från skador som repor och svarta märken. Den svarta märken kommer från gummi benen som du hittar under en ångvält. Det hjälper också hålla svett från golvet.

Extra kudde

Om du har utrustning för konditionsträning, till exempel ett löpband, hjälper maskin träningsmatta absorbera effekterna från att köras.

Ljudvallen

Träningsmaskin mats hjälpa absorbera ljud och därmed hålla buller på ett minimum när du använder starkare maskiner såsom ett löpband.

Maskin skydd

Om du planerar att ha träningsutrustning på heltäckningsmatta, att mattor skydda damm och andra partiklar kommer in utrustningens motor och andra rörliga delar.

Multifunktionella

Träning maskin mats är mångsidig i att de kan användas för stretching övningar samt utföra andra fitnessaktiviteter som aerobics eller yoga.

Storlek

För att korrekt beställa rätt storlek för din utrustning och träning behöver, enkelt mäta måtten på din fitnessutrustning då köpa den storlek som bäst kommer att rymma maskinen.

Relaterade inlägg