Hur kan infoga Protein i en kost

Hur kan infoga Protein i en kost

Låg-kolhydrat, proteinrik kost är en senaste modefluga som har svept över gränserna för nästan varje nation i världen. Nackdelarna med att dessa dieter är att de ofta gör dieter upprätthålla ohållbara matvanor som bidrar till att göra situationen värre när de återgå till normalt ätande. Inklusive protein till din diet kan upprätthållas men om du vet var du kan få källor till protein och hur man kan äta dem utan att bli uttråkad av samma kött och om igen.

Instruktioner

• Bli en mutter. Du kan gå nötter utan att bokstavligen gå galen medan bantning genom att äta eller småätande på din favorit nötter. Pekannötter, mandlar, jordnötter, solrosfrön och även cashewnötter är några av de mest populära och nyttiga nötter som kan ge en bra källa till protein och hälsosamma fetter. Också lägga ännu mer protein till din diet, laga några av dessa nötter i ditt kött till middag eller använda jordnötssmör som ett dopp för frukt eller grönsaker mellanmål.

• Moo för mer protein i kosten. Mjölkprodukter är en förvånansvärt bra källa till protein som kan inkluderas i en diet. Att lägga lite mjölk till din frukt på morgonen eller att ha lite yoghurt med lite havre som mellanmål innan lunch kan hjälpa att sömlöst integrera protein i någon diet. Ostar som stuga och cheddar är också bra källor till protein som kan läggas eller strimlad och strös över många livsmedel för att öka deras fördelar protein.

• Koka upp några ägg. Ägg är en av de bästa källorna av protein som naturen har skapat och många protein och väga kosttillskott är baserade på äggprotein. Att ge nästan 6 gram protein per portion (1 ägg), ägg kommer i den perfekta portionsstorlek och kan tillagas på många olika sätt för inställningen inklusive kokning, stekning, via ferrata och tjuvjakt. För att undvika intag av för mycket kolesterol som kommer från äggulan, blanda din mer äggvita i gröten innan tillagning eller helt enkelt ta bort så mycket av gula innan du äter. Begränsa ditt intag till en hela ägg kommer att om dagen tjäna samma effekt också.

• Fest på vissa grönsaker att inkludera mer protein i en diet. Baljväxter som groddar, bönor, linser och sojaprodukter som tofu är utsökt källor till protein som kan inkluderas i en diet på många sätt. Sprida några av över en sallad eller matlagning några bönor som en sida objektet till ett kött kommer att komplettera en redan protein förpackade måltid. Bean sallader, tofu hamburgare för vegetarianer eller även soja blandas in mjölk kan hjälpa öka och inkludera ditt proteinintag i en diet.

• Kom ihåg friskare källorna till kött. Turkiet, kyckling och fisk är alla friska källor till protein när tillagas ordentligt. Byta ut dessa med smalare styckningsdelar av nötkött då och då hjälper dig att inkludera mer protein i kosten samtidigt hålla dina smaklökar från att dö av tristess. Bakat, stekt och grillat är tekniker vanligtvis friska beredning än stekt och kommer att ge mer positiva fördelar.

Tips & varningar

  • Gör en meny för veckan som diagram 5 måltider om dagen (2 snacks och 3 måltider) som innehåller en liten källa till protein i varje måltid och mellanmål.
  • Vissa människor har större allergier mot vissa källor av mat som ägg och nötter, och om detta är fallet för dig, att du undvika dessa källor till protein och komma fram till en godtagbar ersättning utan skadliga produkter eller biprodukter av din allergen.